Η Matrix διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης, βαφής και styling μαλλιών όπως: Biolage, Total Results, Vavoom και Style Link .Είμαστε τόσο σίγουροι για τις επιδόσεις των προϊόντων Matrix που θα βρείτε στα κομμωτήριά μας, που προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Εάν εντός 4 εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς και αποκλειστικής χρήσης ενός προϊόντος Matrix, δεν είστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις του, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες και θα σας επιστρέψουμε το συνολικό ποσό που πληρώσατε:

1. Στείλτε ταχυδρομικώς και εντός 4 εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς το αχρησιμοποίητο τμήμα του προϊόντος στην αρχική του συσκευασία μαζί με τις πρωτότυπες αποδείξεις κυκλώνοντας την τιμή αγοράς και τα στοιχεία του εξουσιοδοτημένου κομμωτηρίου/spa από το οποίο αγοράσατε το προϊόν, στην εξής διεύθυνση:
Matrix Consumer Affairs 
PO Box 2007 Westfield, 
NJ 07091-2007 2. Για να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε αγοράσει το προϊόν από ένα εξουσιοδοτημένο κομμωτήριο/ spa. Η Matrix μπορεί να εγγυηθεί τις επιδόσεις των προϊόντων της μόνο εάν έχουν αγοραστεί μέσω εξουσιοδοτημένου κομμωτηρίου/spa ή από συναφείς εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες. Αν έχετε αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα μας από τα παρακάτω σημεία πώλησης, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα προϊόντα αυτά συμμορφώνονται με τα πρότυπά μας και, συνεπώς, δεν θα μπορούμε να σας καταβάλλουμε το ποσό της επιστροφής.
• Μη εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης
• Καταστήματα μαζικής λιανικής πώλησης
• Εκπτωτικά καταστήματα
• Φαρμακεία
• Παντοπωλεία
• Ιστοσελίδες δημοπρασιών

Σας ενθαρρύνουμε να αγοράζετε προϊόντα Matrix από κομμωτήρια και spa καθώς αυτά μπορούν να σας προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες συμβουλές για τα μαλλιά σας. Μπορούμε να εγγυηθούμε μόνο για τις επιδόσεις, με βάση τις προδιαγραφές μας, των προϊόντων που αγοράζονται από κομμωτήρια ή spa. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τα κομμωτήρια και τα spa της περιοχής σας. 
Το περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής ισχύει μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Matrix διατηρεί το δικαίωμα επικαιροποίησης, αναθεώρησης ή διακοπής της εν λόγω πολιτικής στο μέλλον.

Select a location

Select a language