Τι είναι η Παράνομη Διακίνηση;


Εάν δεν γνωρίζετε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, δεν είστε οι μόνοι. Εννέα στους δέκα καταναλωτές δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι η παράνομη διακίνηση. Αλλά ίσως να το έχετε δει να συμβαίνει. Η παράνομη διακίνηση είναι όταν τα προϊόντα διατίθενται σε «μη εξουσιοδοτημένα» σημεία πώλησης. Για παράδειγμα, μόνο τα κομμωτήρια ή οι συναφείς εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες επιτρέπεται να πωλούν γνήσια προϊόντα Matrix. Μπορεί ωστόσο να συναντήσετε κάποιες συσκευασίες στο σουπερμάρκετ, στο φαρμακείο, σε ιστοσελίδες δημοπρασιών ή σε εκπτωτικά καταστήματα. Τα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου που βρίσκετε εκτός κομμωτηρίου θεωρούνται ότι διακινούνται παράνομα.


Γιατί βλάπτει η Παράνομη Διακίνηση;

Τα προϊόντα που διακινούνται παράνομα μπορεί να είναι παραποιημένες, αραιωμένες φόρμουλες ή παλιές φόρμουλες που έχουν λήξει και μπορεί να μην είναι ασφαλή στη χρήση. Σε όλες τις διαφημίσεις της, η Matrix δηλώνει «Εγγυημένα αυθεντικά προϊόντα μονό στα κομμωτήρια». Αυτό σημαίνει ότι εάν αγοράσετε ένα προϊόν μας από το σούπερ μάρκετ, το φαρμακείο ή οποιοδήποτε άλλο σημείο πώλησης πέραν του κομμωτηρίου ή των σχετικών εξουσιοδοτημένων ιστοσελίδων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό προϊόν Matrix που θα έχει τις ίδιες επιδόσεις με τα αντίστοιχα δοκιμασμένα. Επιπλέον, οι τιμές των προϊόντων Matrix που διατίθενται εκτός κομμωτηρίων είναι συνήθως κατά 15% ακριβότερες.


Κινδυνεύουμε από την Παράνομη Διακίνηση;


Ίσως. Τα μολυσμένα ή παραποιημένα προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό ή ακόμη και μόλυνση.

Ποιος εμπλέκεται στην Παράνομη Διακίνηση;


Προϊόντα προωθούνται από μη εξουσιοδοτημένους διανομείς και κομμωτήρια ή από τους υπαλλήλους αυτών, καθώς και από άλλα ανέντιμα άτομα που θέλουν να βγάλουν κέρδος από την πειρατεία.


Τι κάνει η Matrix για να σταματήσει την Παράνομη Διακίνηση;


Για να προστατεύσει τα κομμωτήρια Matrix, και να εξασφαλίσει ότι οι καταναλωτές αγοράζουν μόνο προϊόντα Matrix υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ειδικές ανάγκες των μαλλιών τους, η Matrix παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να καταπολεμά με επιθετικό τρόπο την παράνομη διακίνηση:

-Ένας πρώην πράκτορας του FBI ανέπτυξε τις στρατηγικές και επιβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος της Matrix κατά της παράνομης διακίνησης.
-Χρησιμοποιείται αποκλειστικό σύστημα κωδικοποίησης για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας των προϊόντων Matrix. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να ανιχνεύσουμε τα παραποιημένα προϊόντα.
 -Έχουμε πιάσει πάνω από 3.000 παραβάτες και παρακολουθούμε με ένα δευτερεύον σύστημα κωδικοποίησης τα προϊόντα που διακινούνται παράνομα.
-Εφαρμόζουμε μια νέα Πολιτική Εγγύησης Ποιότητας αποκλειστικά για τις αγορές προϊόντων από κομμωτήρια.
-Ανά τακτά διαστήματα, οι αντιπρόσωποι της Matrix αγοράζουν δειγματοληπτικά κάποια προϊόντα από μη εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, αυτά τα προϊόντα αποκωδικοποιούνται σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι παραβάτες.
-Βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες συγκέντρωσης πληροφοριών που αποκαλύπτουν δίκτυα παράνομης διακίνησης, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αφορούν τα καταστήματα και την κατάχρηση του διαδικτύου.
-Πληροφορίες σχετικά με την παράνομη διακίνηση μπορούν να κοινοποιηθούν στο Τμήμα Ασφάλειας της Matrix, στην τηλεφωνική γραμμή 210 6188500 ή μέσω email.
-Συνεργαζόμαστε με τις μάρκες του κλάδου επαγγελματικών προϊόντων L'Oreal Professional για να αποτρέψουμε την παράνομη διακίνηση.


Τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να σταματήσετε την Παράνομη Διακίνηση;


Μην το διακινδυνεύσετε, μην το αγοράσετε! Πείτε και στους φίλους σας για τον κίνδυνο που μπορεί να προέλθει από την παράνομη διακίνηση προϊόντων! Εάν δείτε να διατίθενται προϊόντα Matrix εκτός εξουσιοδοτημένου απο τη Matrix σημείου, κάντε κλικ εδώ για να μας στείλετε ένα email με το όνομα της πόλης και το σημείο όπου είδατε τα προϊόντα. Μπορείτε επίσης να καλέσετε στο 210 6188500 για να καταγγείλετε ένα άτομο που εμπλέκεται στην παράνομη διακίνηση προϊόντων. Με βάση τις πληροφορίες που θα μας δώσετε, εμείς θα διεξαγάγουμε πλήρη έρευνα.

Select a location

Select a language